Een goede onboarding van nieuwe medewerkers is van cruciaal belang voor het succes van een organisatie. Het kan echter een uitdagende taak zijn om alle processen en procedures goed te organiseren. Gelukkig kunnen Microsoft SharePoint en Teams nu samen met onze BAASHR een oplossing bieden voor HR-afdelingen om dit proces te vereenvoudigen en te verbeteren.

BAASHR vele voordelen voor HR-afdelingen. Het maakt het mogelijk om alle benodigde documenten, procedures en informatie op één plaats op te slaan en gemakkelijk toegankelijk te maken voor nieuwe medewerkers. Dit bespaart niet alleen tijd en vermindert fouten, maar zorgt er ook voor dat de onboarding van nieuwe medewerkers sneller en efficiënter verloopt.

BAASHR biedt de mogelijkheid voor het maken van workflows en takenlijsten die helpen om de onboardingprocessen te automatiseren en te stroomlijnen. Zo kunnen taken, zoals het aanmaken van een account, aanvragen lease auto, opvoeren in het HR systeem of het toewijzen van taken aan andere teamleden, automatisch worden gegenereerd en gemonitord, waardoor de HR-afdeling meer tijd heeft om zich te concentreren op andere belangrijke taken.

Naast het verbeteren van de onboardingprocessen, biedt BAASHR ook de mogelijkheid om de voortgang van de onboarding te monitoren en te meten. Dit geeft HR-afdelingen meer inzicht in de effectiviteit van hun processen en stelt hen in staat om eventuele zwakke punten te identificeren en te verbeteren.

Kortom, BAASHR in SharePoint en Teams biedt vele voordelen voor HR-afdelingen, waardoor de onboardingprocessen gemakkelijker, sneller en efficiënter verlopen. Dit helpt niet alleen om de productiviteit en effectiviteit van de HR-afdeling te verbeteren, maar ook om nieuwe medewerkers beter te integreren en te behouden.

Geïnteresseerd in een demo?